Willem Marcus Stacaravanverhuur

Prijzen

De huurtarieven van mijn stacaravans zijn verrassend concurrerend.

Extra krijgt u van mij:

  • tv met satelliet ontvangst. Dit betekent dat u naast de publieke tv zenders zoals Nederland 1, 2 en 3; België 1 en 2; Duitsland 1, 2 en 3 ook kunt kijken naar o.a. RTL 4, RTL 5, SBS 6, Veronica en RTL 7. Bovendien kunt u vele regionale tv zenders ontvangen zodat u ook in het Limburgse land op de hoogte blijft van het nieuws in uw regio. Naast het kijken van wel meer dan 170 tv zenders kunt u bovendien luisteren naar evenveel radiozenders;
  • tuinstoelen met verstelbare rugleuningen en kussens hierin;
  • ruime parasol;
  • dekbedden in caravan;
  • eventueel stalling voor uw fietsen en oplaadpunt voor uw e-fiets;
  • een leuke foto van uw gezin of groep als aandenken aan de prachtige vakantie op camping Schoonbron.

En, zeker niet onbelangrijk...mijn persoonlijke service. Ik ben tevreden als mijn gasten een fijne vakantie gehad hebben.

Graag stuur ik u mijn tarieven toe. Een mailtje naar info@willemmarcus.nl is hiervoor voldoende. Wilt u ook de gewenste periode vermelden? Bellen kan natuurlijk ook op nummer 045 - 405 2115 of 06 - 511 85 975.

Last-Minute

Camping Schoonbron is verkocht en gaat nu als Résidence Valkenburg door het leven. Een geweldig mooi park met chalets & vakantiewoningen. Résidence Valkenburg is een aanwinst voor Zuid Limburg; een parel in het heuvelland! Het is TOP geworden! Ook mijn stacaravans worden vervangen door super mooie chalets & vakantiewoningen. Deze kan ik - het hele jaar door - voor je reserveren. Er wordt hard gewerkt aan een nieuwe actuele website. Als je je mailadres achterlaat op: info@willemmarcus.nl stuur ik je een niuwsbrief als de nieuwe site met veel foto's online gaat! Op mijn Facebookpagina Willem Marcus en Willem Marcus Stacaravanverhuur staan foto’s van de nieuwe situatie! In uitzending van Way of Living RTL 4 kun je meer van de chalets en het park zien. Hier zie je mij ‘verbaasd’ in een 5 persoons chalet en 6 persoons vakantiewoning rondlopen 😊! Zie: https://www.rtl.nl/video/1920bdf9-e284-607f-3bfb-93e7876a1e3c/ Fijn als ook jullie mijn gasten gaan worden.

Willem in de krant
Wandelen en fietsen

Zuid-Limburg is een prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen.

Doorsturen

Stuur een link naar deze pagina door naar een vriend(in).

Limburg - Liefde voor het leven